Vad är Legoservice?

Ett företag med ett team av personer med lång erfarenhet inom maskinbearbetning, vi har även en gedigen kunskap och tillverkning av motordelar till racingbilar. Vi som arbetar är ett sammansvetsat gäng som funnit oss till rätta på marknaden med det vi gör. Många år inom dessa områden med hårt arbete och en stor vilja i att göra perfekt där resultatet är nöjda kunder, detta har fört oss dit vi är idag vilket vi är väldigt stolta över

Våra uppdrag är både små som stora, prototyper, ersättningsprodukt när original ej längre är tillgängligt, förbättringar inom industrin i produktframställning samt en noggrannhet utöver det vanliga som är ytterst viktigt inom maskinbearbetning och racing.Vi kan även åta oss montage inom området bearbetade ämnen. Vi har under ett antal år blivit en naturlig samarbetspartner där önskade toleranser, service och flexibilitet i våra åtaganden mot kund har gett oss det förtroende vi förtjänar på marknaden.

Vår erfarenhet

Med vår samlade erfarenhet och ett samarbete med både små och stora aktörer på marknaden vet vi vad som krävs, vi anstränga oss och gör det där extra för att allt skall bli mer än bra. Vi vet hur branschen fungerar och är därför alltid beredda att göra det som krävs för att produkten skall möta upp förväntningarna på slutdestinationen.Samarbeten med våra kunder har alltid slutat med långvariga relationer och det värdesätter vi högt. Legoservice finns där varje dag om så behövs och utvecklas ständigt Det är sällan vi får vara i blickfånget och stoltsera med våra bearbetade detaljer, vi syns nästan aldrig.Men det är ju inte utsidan som alltid skall räknas utan vad som finns på insidan som kan vara en del som gör det hela komplett. Nu vet vi det och stärker oss i vårt arbete.
Låt oss säga-Maskinbearbetning och Lösningar när det är som bäst.